Tilausajo Jyväskylässä – mukava taksikyyti vain puhelinsoiton päässä

Kun sinun pitää tilata taksi tai järjestää tilausajo Jyväskylässä, käänny Taksi 45 Oy:n puoleen. Olemme se tuttu ja paikallinen taksiyritys, joka tuntee Jyväskylän ja lähiseudutkin kuin omat taskunsa.

 

Kyyditsemme asiakkaitamme nopeasti ja turvallisesti. Kuljettajanasi toimii kokenut ja ystävällinen ammattiautoilija. Taksiin mahtuu kuljettajan lisäksi neljä matkustajaa sekä mahdolliset matkatavarat. Mikäli sinulla on jotakin kysyttävää taksipalveluistamme, ota meihin yhteyttä.

Yhteystiedot

Lentokenttätaksi vie varmasti perille

Matkoille lähdettäessä stressiä on tarpeeksi ilman kyytijärjestelyitäkin. Tilaa taksi etukäteen, niin tiedät varmasti pääseväsi ajoissa kentälle. Taksi 45 Oy on nopea ja luotettava lentokenttätaksi, joka kyyditsee sinut ja matkatavarasi Jyväskylän lentokentälle ja takaisin. Virittäydy rentoon matkatunnelmaan jo taksissa ja ota ilo irti lomastasi!

Soita!

Mutkatonta matkantekoa taksin kyydissä

Taksilla kulkemisen ylivoimaisia etuja ovat kyydin helppous ja vaivattomuus. Autoilijan on aina mietittävä reitti, aikataulu ja se, minne auton voi jättää. Juhlimaan mennessä joutuu pohtimaan tietenkin sitä, kuka tyytyy kuplivan sijaan vissyveteen.

 

Taksin kanssa näitä ongelmia ei tarvitse miettiä, vaan voit keskittyä ajomatkan aikana seurueeseesi, juhlatunnelmaan tai vaikkapa päivän lehteen. Sovi tilausajo etukäteen tai tilaa paikalle taksi Jyväskylässä – soita meille numeroon 050 411 3045.