Tilausajo Jyväskylässä

Mukava taksikyyti vain puhelinsoiton päässä

Kun sinun pitää tilata taksi tai järjestää tilausajo Jyväskylässä, käänny Taksi 45 Oy:n puoleen. Olemme se tuttu ja paikallinen taksiyritys, joka tuntee Jyväskylän ja lähiseudutkin kuin omat taskunsa.  Kyyditsemme asiakkaitamme paitsi nopeasti, myös turvallisesti; kuljettajanasi toimii kokenut ja ystävällinen ammattiautoilija. Taksiin mahtuu kuljettajan lisäksi neljä matkustajaa sekä mahdolliset matkatavarat. Mikäli sinulla on jotakin kysyttävää taksipalveluistamme, ota meihin yhteyttä.

Pirauta pirssi paikalle – soita 050 411 3045!

Lentokenttätaksi vie varmasti perille

Matkoille lähdettäessä stressiä on muutenkin tarpeeksi ilman kyytijärjestelyitäkin. Tilaa taksi etukäteen, niin tiedät varmasti pääseväsi ajoissa kentälle. Taksi 45 Oy on nopea ja luotettava lentokenttätaksi, joka kyyditsee sinut ja matkatavarasi Jyväskylän lentokentälle ja takaisin. Virittäydy rentoon matkatunnelmaan jo taksissa ja ota ilo irti lomastasi!

Mutkatonta matkantekoa taksin kyydissä

Taksilla kulkemisen ylivoimaisia etuja ovat kyydin helppous ja vaivattomuus. Autoilijan on aina mietittävä itse reitti, aikataulu sekä minne auton jättää, ja juhlimaan mennessä tietysti se, kuka tyytyy kuplivan sijaan vissyveteen. Taksin kanssa näitä ongelmia ei tarvitse miettiä, vaan voit keskittyä ajomatkan aikana seurueeseesi, juhlatunnelmaan tai vaikkapa päivän lehteen. Sovi tilausajo etukäteen tai tilaa paikalle taksi Jyväskylässä – soita meille numeroon 050 411 3045.

Haluaisitko tilata taksipalveluita? Ota yhteyttä!

Tarvitsetko kuljetusta tiettynä päivänä? Sovitaan taksikyydistä etukäteen! Kerro, milloin tarvitset kyytiä ja muita mahdollisia lisätietoja (esim. lentokenttäkuljetus). Palaamme asiaan mahdollisimman pian! Jos tarvitset taksia vielä samana päivänä, soita meille: 050 411 3045.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste